Gyógyhatású gombák, melyek megvédhetik kedvencét a ráktól

Manapság a rák a kutyák és macskák halálának is első számú okozója. Kutatások azonban rávilágítottak, hogy azok a gyógyhatású gombák, melyeket Ázsiában évszázadok óta betegségek legyőzésére és a hosszú élet reményében fogyasztanak, hatékonyak lehetnek az abnormális sejtosztódás gátlásában.

Szeretné megtudni, hogy melyik gyógygomba a leghatékonyabb az Ön kedvence számára?

Hívja Infovonalunkat, ahol szakértő kollégánk hétköznap 9 és 17 óra között várja hívását.

+36 70 905 6115

Az American Veterinary Medical Society adatai szerint a kutyák közel 50% -ának és az idősebb macskák 32% -ának lesz élete során valamilyen daganatos megbetegedése.

Kedvenceink rák elleni védelme érdekében amerikai kutatók olyan gyógygombákat fedeztek fel, amelyeket a kínaiak és japánok évszázadok óta használnak a rák és más súlyos betegségek leküzdésére.

„Bizonyos gombák rákellenes és immunmoduláns hatású összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek a rák és más súlyos betegségek leküzdésében. Ezt kutyákon és macskákon végzett vizsgálatok is igazolják.”  - Dr. Frank Markland, professzor, Dél-Kaliforniai Egyetem Orvostudományi Kar

Az alábbi Ázsiából származó gombafajták antioxidánsokban és más létfontosságú biológiailag aktív vegyületekben gazdagok, melyekről már bebizonyosodott, hogy erősítik az immunrendszert és segíthetnek a rák elleni küzdelemben.

Pecsétviaszgomba (Reishi): ezt a gyógyító gombát, és évezredek óta használják a gyulladások, a rák, a szívbetegségek, a hormonális egyensúlyhiány és még sok más betegség elleni küzdelemben. A Reishi gomba olyan béta-glükánokat tartalmaz, amelyek növelik az immunrendszer T-sejt szintjét, ezáltal erősítik annak működését, csökkentik az oxidatív stresszt (mely a rákos sejtek kialakulásának egyik fő okozója) és a káros gyulladásos reakciókat. Mindemellett ganoderinsavakat is tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy javítják a szív és érrendszer működését.

Az Innerlight Hunza Barack egyedülálló a piacon, hiszen tablettánként 250 mg (a korábbi 80 mg helyett), magas poliszacharid tartalmú Reishi kivonatot tartalmaz. A benne lévő sárgabarackmag kivonat és C-vitamin elősegítik a Reishi gyógygomba még erőteljesebb hatását. 

Bokrosgomba (Maitake): ez a gomba tele van vitaminokkal és olyan értékes hatóanyagokkal, amelyek stimulálják az immunrendszert, erősítik annak védekező mechanizmusát, és közvetlen rákpusztító hatással bírnak. Béta- 1,6 glükán-poliszacharidokat tartalmaz, amely szintén az előbb említett tulajdonságokkal rendelkezik, ezért évtizedek óta alkalmazzák Ázsiában, hogy a sugár- és kemoterápia mellékhatásait minimalizálják.

Az Innerlight Super Maitake tablettánként 400 mg bokrosgomba kivonatot tartalmaz, az immunerősítő olajfalevél kivonat és C-vitamin pedig segítik jótékony vegyületeinek hasznosulását. 

1 doboz Innerlight Gyógygomba - 30 db tabletta: 9.990 Ft

2 doboz Innerlight Gyógygomba - 60 db tabletta: 19.980 Ft helyett most csak 17.980 Ft (10% kedvezmény)

3 doboz Innerlight Gyógygomba - 90 db tabletta: 29.970 Ft helyett most csak 23.970 Ft (20% kedvezmény)

Rendeljen most ingyenes szállítással! (GLS futár akár 1 munkanapon belül)