Tudnivalók az online vásárlásról

 

A szállítás Magyarország teljes területén ingyenes!

 

gls.jpgSzeretne részletesebb információt kapni a megrendelt csomag kiszállításáról?

Hívja a GLS ügyfélszolgálatát és hivatkozzon a csomagszámra, amit SMS-ben megküldtünk Önnek.


 

 

GLS General Logistics Systems

Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.
Tel.: (+36 1) 802-0265
Fax: (+36 29) 886-610
E-mail: info@gls-hungary.com  

 

 

A legfontosabb tudnivalók az online vásárlásról

 
Nem muszáj regisztrálnia, csak ha szeretne.

 

Az oldalon Önnek lehetősége van regisztráció nélkül is vásárolni, ehhez csak a szállítási és számlázási adatait kell megadnia. Regisztráció esetén könnyen ellenőrizheti rendeléseit, és ha legközelebb vásárol, nem kell újra megadnia adatait. 

Az online vásárlásnál a következő fizetési módok közül választhat:

  • Banki átutalás: a rendelés leadása után visszaigazoló e-mailt kap rendeléséről, amely a bankszámlaszámunkat is tartalmazza, ahová át kell utalnia a számla végösszegét. Amint megérkezett számlánkra a rendelés ellenértéke, rögtön indítjuk a kiszállítást. Belföldi utalás esetén ez a legtöbb banknál egy munkanapot vesz igénybe, amennyiben a bank aznapi feldolgozásra szánt befogadási határideje előtt elküldi a megbízást.
  • Utánvét: ha házhozszállítást kér, akkor készpénzben is fizethet a futárnak, miután átvette és ellenőrizte a kiszállított terméket.

A házhozszállítás költségeit a „Fizetés-szállítás” menüpont alatt részletesen megtekintheti.

24 órán belül lemondhatja rendelését, 14 napon belül visszaküldheti a terméket.

A 17/1999. Kormányrendeletben részletes leírást talál az elállási jog gyakorlásáról.

A megrendelést követően 24 órán belül lehetősége van a rendelést lemondani. Erről kérjük, hogy e-mailben tájékoztasson minket (info@drtihanyi.hu). Ebben az esetben a rendelés lemondásának nincsenek költségei.

Az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük. Az esetleges szállítási költséget, valamint az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket nem áll módunkban megtéríteni. Ha vissza szeretne küldeni egy terméket, előtte kérjük, egyeztessen e-mailben vagy telefonon munkatársunkkal.

Kérdése van?

Ha a termékekkel kapcsolatos kérdése van, a rendelés menetéről vagy már leadott rendelése felől érdeklődne, írjon az info@drtihanyi.hu e-mail címre, és lehetőség szerint adja meg a telefonszámát, hogy kollégánk visszahívhassa.